HTML

Mortagne Combat

Friss topikok

  • tulaj: heló-heló, nehogy azt higgyétek hogy hazajöttem, és szomi vagyok! Épp ellenkezőleg: itthon ku... (2008.08.14. 20:46) számadás
  • tulaj: En is gondolkoztam azon, hogy büszkeségből nem fogadom el a tolmacskodast, de aztan rajottem,... (2008.07.29. 11:19) out of da game...at least, for a while
  • tulaj: Hat a helyi mokus és egér populacion biztos meg fog latszani még évek mulva is itteni ténykedésem.... (2008.07.28. 14:48) Legyen lapzárta, vagy ne legyen?
  • blogtulaj: látom, a kuttura az megmarad! szüsz moá, bázmeg:-) (2008.07.19. 22:08) Parisienne Walkways
  • tulaj: Igazat mondsz, testvér! Így volt ez, nem másként. (2008.07.19. 22:07) párizsi felvágott

Címkék

Airport Lounge

2007.11.04. 03:54 Balezzz

Jelenleg Bécsben ülök a kövön a reptéren, merthogy csak 5 db szájbatolt pad van, amin természetesen mind alszanak.

A volnaton minden rendben volt, leszállás után fazsán elmetróztunk oda, ahonnan indul a NON STOP transzefrjárat a reptérre. Na, ez annyira non stop, hgy éjfél és reggel 5 között bezártak, hogy a villám szedje szét őket szana.

Mivel nem akartunk csövezni a külvárosban,egy nyitott kocsmát sem találtunk, elhatároztuk, h taxival megyünk.

Ide is értünk, nem volt túl drága, 12 euro lett a transzfer 9 euroja helyett.

Persze semmi nem mehet gixer nélkül: Judit otthagyta Bécsben az egyik táskáját, miközben én a taxissal alkudoztam, Jocó meg pakolta a cuccokat.

Szal idegszibbaj, idegesség, mikor szegény észrevette itt a reptéren, hogy nincs meg a cucca, amúgy. Jocó visszamnet a taxissal,a ki nyugtatta, hogy ez Bécs, itt ha otthagyol vmit az utcán, az ott is lesz. És lőn, a tatyó érintetlenül ott hevert hajnali 1kor az uccán, és senki nem bántotta, szerencsére.

Megkerült, örö, bódottá, Judit nak 55 eurója bána az eset, de sebaj, a fő, hogy megvan!

 

Most meg itt ülünk, kezdünk álmosodni, szék nincsen, a kő hideg, de baj nem érhet, a gép indul, cigim, szendvicsem van, mi kellhet még? :-)

Várjuk, az 5 órát, hogy becsekkolhasunk, aztán repüljünk vissza a bba a retek országba.

Remélem addig nem alszok el..eléggé atom másnapos vagyok a tegnapi retro ditto klubos csapatásunk miatt, de megérte! Majd erről is mesélek, de most alig látom a betűket!

Megyek, mozgok egy kicsit, járok egyet! Majd ha odaértem, jelentkezek!

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://immigrant.blog.hu/api/trackback/id/tr656328337

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása