HTML

Mortagne Combat

Friss topikok

  • tulaj: heló-heló, nehogy azt higgyétek hogy hazajöttem, és szomi vagyok! Épp ellenkezőleg: itthon ku... (2008.08.14. 20:46) számadás
  • tulaj: En is gondolkoztam azon, hogy büszkeségből nem fogadom el a tolmacskodast, de aztan rajottem,... (2008.07.29. 11:19) out of da game...at least, for a while
  • tulaj: Hat a helyi mokus és egér populacion biztos meg fog latszani még évek mulva is itteni ténykedésem.... (2008.07.28. 14:48) Legyen lapzárta, vagy ne legyen?
  • blogtulaj: látom, a kuttura az megmarad! szüsz moá, bázmeg:-) (2008.07.19. 22:08) Parisienne Walkways
  • tulaj: Igazat mondsz, testvér! Így volt ez, nem másként. (2008.07.19. 22:07) párizsi felvágott

Címkék

Hopp-hopp Dzsávóó

2008.05.17. 15:30 Balezzz

'Eló!

Ismét itt vagyok, rgyogok, a kis blogszünet után. Otthon eszméletlen nagyon jó volt, sok erőt adott a VEN és kitomboltam magamból jól mindent amit ki kellett. Hosszú VEN beszámolót két okból nem írnék: egyrészt az események nemhogy sorban nincsenek meg, de eléggé hiányosak is az emlékképeim, másrészt meg kai nem volt ott, a beszámolóból úgysem fog átjönni neki a hely szellemisége.

Csütörtökön főleg Rékáztam, mert nagyon örültünk egymásnak, hogy tudunk végre beszélgetni, együtt vacsizni, majd az este folymán is főleg vele voltam, meg még beszélgettem sok mindenkivel is, biztos. Aztán a hajnal egy pörkölt társaságában ért, amit nem tudom hogy került oda elém, és hogy kivel fogyasztottam el, majd a felkelő nap sugarában a parkoló betonján ülős a következő kép, hogy elhajt mellettem egy kamion. Elég közel. Ezt szenzorálván úgy éreztem jobb ha hazamegyek. Pénteken megjött elsőnek Miki, majd Csidar és Geri, legvégül főnök úr és barátnője, de mi máraddigra söröztünk jól. Majd Rénalddal is ittunk sokat és gyorsan, fél óra alatt kivégeztünk egy üveg viszkibombát hárman, majd be a sürüjébe. Megtaláltam tesóékat is, ittunk, mindenkivel, veszpérmi betyárokkal, B-vel, Sanyííval, Ákossal, majd előadtam a redbullvodkás csajnak, hogy fél órája érkeztem Franciaországból, és nekem most nagyon hamar nagyon gyorsan dobjon össze valamit, hogy jó legyen, erre ő onnantól deci vodkával adta a vodkaredbullt eredeti áron. Ez a kedvesség elég hamar meglátszott rajtam:-)Következő kép, hogy kollektíve sokan fényezünk, ott már asszem elfogyott a pénzem, mert részegen elfelejtettem a PIN kódomat, és nem tudtam pénzt levenni. De nem érdekelt, mert atom arconpörgés csapatás volt....benn az egyik csapatkocsmában Báttyóval, meg mikivel, Gerivel roptuk a színpadon....aztán beütött a FÉNY és báttyót vadismeretlen nőszemélyekhez irányította tánzolás célzatjából, belőlem meg megint exhibicionistát csinált és a színpaodn nekivetkőzve gogotáncoltam,vagy mi. De kurva sokszor leestem, rá tökismeretlen csajokra, meg srácokra, és mittudomén....ááá...kurvaára kész volt az egész, és nagyon jól éreztem magam. Mikivel megint tahóra ittuk magunkat, mindenkit szivattunk, lásd az előző poszt kommentjeiben a beszólásokat, amik persze csak nekünk viccesek. Aztán hajnalban haza, a panzió be volt zárva, Geri berúgta az ajtaját, fölmászott a szobájába, majd belekiabált a hátizsákjába, mert az volt közel:-) Mi Bazsival nem tudtunk emenni később, az ajtót már addigra megjavították, szóval egy koliban aludtunk, hála Aladárnak. Tesó elaludt, mert ő volt a sofőr haza, én még vissza partizni, B-vel és MIkivel, majd Isten tudja mikor haza, a Telekiben már nem találtuk meg a szobánkat, bementünk tökidegen szobákba, és annyira vakon voltunk, hogy nem vettük észre, hogy benn alszanak, majd a következő kép hogy Aláékkal beszélgetünk valahol a gyerekpornóról és a kakapisi szexről, végül alvás.

Ez volt, szép volt, rövid volt nekem. Most lépek, gyíkok, mert könyvtárkiárusítás van, és oda el kell mennem, mert veszek occsóér sokat, ha találok vmi jót. A visszautamról és a tennapi buliról majd később.

Szia mindent!

6 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://immigrant.blog.hu/api/trackback/id/tr826328037

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Gyurcsány Ferenc 2008.05.18. 09:31:08

Kedves blogolvasók! A Tévhittel ellentétben Miklós elvtárs nem itta magát tahóra. Ez rágalom! Bálint elvtárs a saját BALlépéseit próbálja más embereken keresztül enyhíteni. Sajnos ez most BALul sűlt el. A nap is a BAL oldalon tér nyugovóra. Üdv.: Fletó

Skywalker Lajos 2008.05.18. 12:13:44

Kedves Fletó! Vissza menjééé'! :-)

Gerisson 2008.05.18. 20:03:38

Helló Bálintbácsi! A pörkölt kajálásról meg a stadionparkolós eseményekről vannak információim. :D

blogtulaj 2008.05.18. 22:30:56

Gerisson Úr, akkor prezentáld bátran:-) A parkolóban veled ültem, asszem. A pörkölt az hogy került oda? Ki vette? Mér ettem meg? Mi volt?

Gerisson 2008.05.19. 20:48:10

Hát íme: Igen a parkolóban velem ültél. És nem kamion akart átmenni rajtunk, hanem egy bazinagy busz :D. De mi nemnagyon akartunk arrébbmenni, ezért elég kis íven kellett kanyarodnia. :D A pörköltet a kollégiumban ettétek a büfé előtt. Valószínűleg a Száraz Viki vette a pörköltet. Mire odaértem már nagyban falatoztatok belőle. Eléggé éhesnek tűntél és Viki megkínált. Evés után még ettünk egy sört is a parkolóban. Utána meg hazaindultál. Ennyi az összes infóm.

blogtulaj 2008.05.20. 13:55:18

Koszonom szépen Gerisson az alapos informacio kozlést! Akkor a porkolt-rejtély megfejtve. A busz meg a kamion egy hulyeség, tokmind1, nagy, meg kereke van, és ez a gonosz minket zavarni akart, mikor éppen sorocskét reggeliztunk :-)
süti beállítások módosítása